Fitness

Fitness bij UltraFit, dat is sporten in een familiale omgeving, waarbij je een ruime keuze aan toestellen hebt, zodat jij kan trainen zoals jij het wilt.  Heb je nog geen ervaring, of wil je het maximale uit je training halen?  Onze coaches leggen je graag alles uit en bieden je een trainingsschema op maat met de gepaste opvolging.  Zo werk je op een prettige manier aan jouw sportieve doel!

Kracht

Krachttraining is essentieel voor het behalen van al je doelstellingen!  Als ondersteuning van een afslankprogramma, ter voorkoming en genezing van blessures of voor het verkrijgen van ‘grote’ spieren.

Bij UltraFit vind je een uitgebreid gamma aan professionele krachtapparatuur.  Meer dan 25 krachttoestellen met steekgewichten, 15 plate loaded krachttoestellen, verschillende squat racks en benches.  Zo vind je bij ons ook een breed aanbod aan vrije gewichten, zoals dumbells, barbells en vele soorten trainingsmiddelen met verschillende handgrepen.  Wij streven ernaar om ons aanbod regelmatig uit te breiden met uitzonderlijke toestellen en hulpmiddelen.  Zo heb je altijd de mogelijkheid om innovatief en zonder verveling te sporten. 

Kortom, er staat maar liefst **** kg gewicht tot jouw beschikking om het beste uit je training te halen!

Cardio

Wil je graag fit worden, meer uithoudingsvermogen of afvallen?  Wens je je grenzen te verleggen en deelnemen aan één van de tegenwoordig populaire ‘Obstacle Runs’?  Wij hebben de knowhow om jouw doel op een veilige en doeltreffende manier te bereiken.

Je kan je tijdens de cardio training uitleven op de loopbanden, fietsen, verschillende crosstrainers, roeiapparaten en een heuse trap!  De fitheidstest geeft je een duidelijk beeld over je conditieniveau.  Aan de hand van de test stellen we een persoonlijk programma voor je op.  We bieden verschillende programma’s aan zoals: duurtraining, lichte en zware intervals.  Je kan deze test regelmatig opnieuw uitvoeren om je vooruitgang te meten en je programma aan te passen.

Zet je hart aan het pompen en laat het zweet maar stromen, creëer zo een betere versie van jezelf!