Lesrooster
UltraFit

Lesrooster

Maandag
19:30 - 20:00
Core

20:00 - 21:00
Bodyshape
Dinsdag
19:30 - 20:30
Power

20:30 - 21:30
Indoor Cycling
Woensdag
19:30 - 20:15
Bootcamp 1

20:30 - 21:30
Bodyshape
Donderdag20:00 - 21:00
Indoor Cycling
Vrijdag
19:30 - 21:00
Bootcamp 2

Reservatie maken

Overzicht Groepslessen

Bodyshape

Met deze les breng je je lichaam in ‘Perfect Shape’! Versteviging en figuurcorrectie zijn het resultaat. De les bestaat uit een conditioneel- en een spierverstevigend gedeelte waardoor het volledige lichaam intens getraind wordt. Beginners en gevorderden kunnen samen de les volgen, de reeksen worden aangepast aan ieders niveau.

Bootcamp 1 (Kort - 45 min)

Dit is ‘het kleine broertje’ van onze reeds bekende bootcamp 2 training. Deze les duurt ongeveer 45 minuten: alles net iets minder dan bootcamp 2. Kortere en minder intensieve sets. Geschikt voor iedereen, ook als je (nog) niet over een goede basisconditie beschikt.

Bootcamp 2 (60 - 90 min)

Bootcamp is de ideale workout om je sterk en energiek te laten voelen. Deze les wordt opgebouwd uit een mix van eigen lichaamsgewicht oefeningen, intervaltraining en spierversterkende oefeningen. Deze les duurt minimum 60 minuten, maar kan soms ook langer duren. Van alles net iets meer dan de bootcamp 1 op woensdag.

Core

Core is een efficiënte workout om op een snelle én verantwoorde manier je kernspieren te trainen. Je buik, billen en rug worden strakker en sterker. Functioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

Indoor Cycling

Indoor Cycling is een conditie-les, uitgevoerd op de fiets. Op het ritme van de muziek worden verschillende technieken uitgevoerd. De weerstand van de fiets kan je zelf aanpassen, en zo bepaal je je eigen niveau. Door de persoonlijke aanpak van de lesgever kan iedereen mee volgen.

Power

Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt individueel aangepast naar jouw wensen. Power is ideaal als je wil werken aan je lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht.